Infócenter
Csobbanj Hajdúszoboszlón!
Marcsi Apartman
3 nap/2 éj
Félpanzió
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Listaár: 56.000 Ft
Ár: 36.000 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.3
-36%

Az ajánlat tartalma

  • Marcsi Apartman, Hajdúszoboszló
  • 3 nap/2 éj 2 felnőtt részére + ajándék éjszaka
  • Ellátás: Reggeli bekészítéssel, szalámi, felvágott, vaj, sajt, zöldség, vagy gyümölcs, kenyér. Ebéd, vagy vacsora,  a fürdőkhöz közeli étteremben, éttermi kiszolgálással, vagy kiszállítással. Megérkezéskor egyeztetjük.  Minden kuponhoz + egy éjszaka szállása ajándék, ellátás nélkül az adott felárak megfizetésével.
  • Elhelyezés: Teljesen felszerelt tágas egy légterű apartmanban - vagy emeleti vagy földszinti. Mindenféle konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószer, takarító-eszközök is rendelkezésre állnak. Az apartmanok nem dohányzóak, de a dohányzásra kijelölt hely van a kertben -  színes tv, átmérő 94 cm –zuhanyzós fürdőszoba, toalett
  • PLUSZ+: Tea, kávé, bekészítés az apartmanokban a reggelihez
  • PLUSZ+: Ajándék egy üveg bor
  • PLUSZ+:  két fő részére egy órás kerékpározási lehetőséggel, előre egyeztetéssel
  • TIPP!: Ha 8 felnőtt érkeztek, egy alkalommal pezsgőt adunk ajándékba és ingyen parkolást. Ha elfogytak a szabad apartmanok, más szálláshelyünkre is tud foglalni, a szabad helyek függvényében, foglaláskor egyeztetjük.
  • TIPP!: A szabadidő park: sokféle szórakozási és pihenési lehetőséget tartogat: például van egy több mint 160 méteres kerékpárpálya, egy közel 400 méteres görkorcsolyapálya, de a labdarúgás szerelmesei sem fognak csalódni. Egy modern, izgalmas játszótér, különleges játékokkal – mászóvárral, mászófallal – várja a kicsiket, de van lehetőség piknikezni is, vagy egyszerűen csak egy nagyot sétálni a ligetes, fákkal beültetett területen
  • TIPP!: Minimum 3 éjszakás tartózkodás esetén (hétfőtől péntekig terjedő időszakban) az NEAK által támogatott gyógykezeléseket kedvezményes áron vehetitek igénybe: napi 3 gyógykezelés + fürdőbelépő jelenleg 3100 Ft/hétköznap. Az alábbi kezelések közül lehet választani: kádfürdőzés, iszappakolás, súlyfürdő (gerincbántalmakra), szénsavas fürdő (visszérbetegségek, érszűkület kezelésére), orvosi masszázs - külön díjért - , vízsugár-masszázs, víz alatti csoportos torna. Az igénybevételéhez magyar TAJ kártya szükséges. Beutalóra nincs szükség.
  • TIPP!: Bográcsozási és grillezési lehetőség
  • TIPP!: Kérésre ajándékutalványt tudunk küldeni
  • TIPP!: Díjmentesen ajándékutalvány igényelhető

Feltételek

  • Felhasználható: 2023. 09. 30-ig a szabad helyek függvényében, továbbá kiemelt időszakban felárral, a szállással előre egyeztetett időpontban -  ehhez 2023.06.01-ig kell foglalni az utalvány elküldésével.
  • Kiemelt időszaki díj: iskolai szünetek és állami ünnepeken és hétvégén péntek-szombat- vasárnap 3000.-FT/fő/éj
  • Főszezoni felár 05.01-09.30-ig 1000 ftfő/éj
  • Foglalni a [email protected] e-mail címen kupon továbbításával lehetséges
  • Telefonon 10-18 óra között: +36205000531, vagy +36302868665
  • Foglalásod a szállásadó írásbeli visszajelzésével válik érvényessé
  • Parkolás zárt udvaron: 1.500 Ft/éj/gépkocsiKlíma használat: 3.000 Ft/szoba/klíma
  • Helyszíni fizetés választása esetén a szálláshely fizetési és lemondási feltételei az irányadók, ezekről közvetlenül a szálláshelynél tájékozódhatKisállat 1 db szobatiszta 10 kg-ig 3500.-ft /éj, Ha elfogytak a szabad helyek, más szálláshelyünkre is tud foglalni, megbeszélés szerint
  • Amennyiben az ajándék éjszakák hétvégére - péntek-szombat-vasárnap - és kiemelt időszakra esnek - iskolai szünetek - és ünnepek, a foglaláshoz az adott felár megfizetése szükséges:3000.-ft/fő/éj
  • Gyermekkedvezmény: Reggelivel: 02-10 éves korig: 6500.-FT/fő/éj, 10-14 éves korig: 7000.-FT/fő/éj, 15 éves kortól: 7900.-FT/fő/éj 
  • IFA külön fizetendő: 590 Ft/fő/éj 18 év felett
  • NTAK regisztrációs szám: MA19019009
  • A főkép forrása: https://www.hungarospa.hu/
  • A szálláshely NTAK regisztrációs száma: MA19019009

Bemutatkozás

Marcsi Apartman

Marcsi Apartman

4200 Hajdúszoboszló; Dankó u. 26. szám

2008-ban épült 2 szintes, mediterrán stílusú, jól felszerelt apartmanokban egész évben szeretettel várjuk Önöket, ha csendes, nyugodt, igényes környezetben szeretnének eltölteni pár napot/hetet.
Az alsó szinten 32 m2-es, a felsõ szinten pedig 35 m2-es stúdió-apartmanban, egy légtérben található a nappali, a háló és a konyha - a felsõ szinten kis étkezõvel kiegészítve - külön a fürdõszoba biztonsági üvegajtós zuhanyzóval és a toalett.
Az apartmanok teljesen szeparáltak, külön bejárattal.
A strand fürdõtõl 10 perces sétára, egy csendes egyirányú utcácskában vagyunk.

Felszereltségük:Biomatracos franciaágyak (180x200 cm fekvõfelülettel), évszaknak megfelelõ ágybelivel, a hetenkénti takarításkor cserélt ágynemûvel és törölközõvel. Ágyazható mexikói kanapéágy (160x200 cm fekvõfelülettel, hét komfortzónával) bõr-szövet kombinációval.

- A teljesen felszerelt konyha.

Mindenféle konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószer, takarító-eszközök is rendelkezésre állnak. A kertben kerti bútor, valamint grillezõ hely, a kerti sütéshez eszközökkel.
Az apartmanok nem dohányzóak! De dohányzásra kijelölt hely van.
- színes tv, 81 cm-es, led-es
- zuhanyzós fürdőszoba
- erkély, vagy erasz
- Wi-Fi
- légkondicionáló (térítés ellenében)
- Parkolás: Zárt, térkő burkolaton, parkolási lehetőséget nyújtunk 1000 ft / gk / éj

 

Mindenféle konyhai, fürdőszobai és általános tisztítószer, takarító-eszközök is rendelkezésre állnak. A kertben kerti bútor, valamint grillezõ hely, a kerti sütéshez eszközökkel.
Az apartmanok nem dohányzóak!!!
- színes tv,
- zuhanyzós fürdőszoba
- erkély
- Wi-Fi
- légkondicionáló (térítés ellenében)
- Parkolás
Zárt, aszfaltozott parkolási lehetőséget nyújtunk 1000 ft / gk / éj

 

 


Programok

Csobbanj Hajdúszoboszlón!

Szoboszlói relax

Hajdúszoboszló belvárosa a fürdőnegyedtől nem messze található.

A belváros kimagasló épülete a Kálvin-téri református templom, amely a 15. században épült eredetileg gótikus stílusban, de 1711-1717 között történt felújításkor a barokk stílust használták fel. A templombelső egésze klasszicista ihletettségű, legszebb berendezési tárgya a szószék mögötti Mózes-szék, 1816-os évszámmal, valamint tojásdad alakú csillag- és virágdíszes motívummal. A templom előtt áll az első világháborúban elesett magyar hősök emlékműve.

Az úttest másik oldalán a római katolikus felekezet temploma áll, amelyet Szent László tiszteletére emeltek. A barokk stílusú templom belső freskóit, amely Árpád-házi Szent Erzsébet cselekedeteit mutatja be, az 1930-as években Takács István festette. Az épület előtt feszület áll.

A belváros egyik legrégibb vendéglőjének az épülete előtti téren Marton László alkotása, a Bocskai Istvánt ábrázoló lovas szobra áll.

A Fazekas ház a református templom mellett lévő erődfaltól mintegy 500 méterre északra, a Közgazdasági Szakközépiskolával szemben, az egykori falunak hatalmas mész kőtömbökből épült templomának helyén található nádfedeles emlékháza. Itt található a település egyetlen folyamatosan újuló, ám mégis évszázadokat átölelő, élő népművészeti kiállítását magába foglaló emlékháza.

A Bocskai Múzeum a róla elnevezett utcában található. A múzeum udvarán, a 100 négyzetméteres fedett színben a környéken egyedülálló látványosságnak számít a mezőgazdaság-történeti kiállítás, amely a 19-20. század fordulójának technikai eszközeit vonultatja fel. Az udvar másik különlegessége az Oborzil Edit-Jeney Tibor művészházaspár által különleges technológiával, alumíniumból készített harangok együttese. A Múzeumi Galéria a múzeum részegysége. Itt Cseh Gusztáv és Szombati László művészi örökségét mutatják be.

Különböző kerékpárutakon eljuthatsz a nevezetességeihez és a környező városokba: Ebes, Nagyhegyes, Balmazújváros, továbbá a Keleti Főcsatornához, a Kráterhez is.

Akár pecázásra is van lehetőség.

 


Útvonal

Hajdúszoboszló, Dankó utca 26, 4200