Infocenter
Aktív pihenés Toszkánában
Il Ciocco Hotel
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Listaár: 98 000 Ft
Útra Készen ár:
73 990 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.0
-25%

Az ajánlat tartalma

  • 3 nap / 2 éjszakás aktív pihenés 2 felnőtt részére, Egy gyermek 6 éves korig ingyenesen alhat a szülők ágyában
  • Ellátás: Reggelis ellátás: Svédasztalos reggeli
  • Elhelyezés: Éjszaka egy kényelmes superior kétágyas szobában, kilátással a hegyekre és/vagy a középkori Barga városára. 
  • PLUSZ+: Ingyenes wifi
  • PLUSZ+: Ingyenes parkolás

Feltételek

  • Felhasználható: Vásárlástól számított 1 évig, szabad helyek függvényében. 
  • Kizárt időszakok: Városi rendezvények, ünnepnapok, Karácsony, Szilveszter
  • A foglalás a rendelkezésre állás függvényében és az utalvány számának megadásával lehetséges a voucher.animod.cz oldalon.
  • A vásárlást követő 1-3 munkanapon belül rendszerünk egy automatikus emailen keresztül egy GA kezdetű voucher kódot küld
  • Kérjük, mihamarabb vegye fel a szállással a kapcsolatot, mert a voucher szabad helyek függvényében használható fel. A kinyomtatott vouchert szükséges átadni a Hotelnek. 
  • Néhány utalvány összevonása lehetséges, a Hotellel történt előzetes egyeztetést követően! A foglalásokat a voucherekkel külön meg kell tenni
  • A Black Friday ajánlatot Tesco Utazás Ajándékutalvánnyal nem lehet kifizetni!

 


Bemutatkozás

Animod

Lélegzetelállító dombos táj, enyhe hangulatú klíma, a legjobb borok és finom ételek – üdvözöljük Toszkánában! Barga középkori városa nem messze található Firenzétől és Pisától, és romantikus természet és vonzó túraútvonalak veszik körül. A Hotel Il Ciocco jó értékelésekkel, csendes, természetre néző szobákkal és minőségi étteremmel rendelkezik. Elvarázsolja a kilátás, és élvezze a szünetet egy pohár Chianti mellett – megérdemli!


Programok

Aktív pihenés Toszkánában

 

Üdvözöljük az Il Ciocco Hotelben Toszkánában

Az impozáns természettel, lenyűgöző történelemmel, kalandos túraútvonalakkal és varázslatos építészettel körülvett Hotel Il Ciocco üdvözli Önt Bargában, Firenze és Genova között. A szálloda egy 600 hektáros komplexum része, amely pihenésre csábít. A szobák hangulatos házakra vannak osztva, míg a vendégszolgáltatások (recepció, étterem, sportlétesítmények) központosítottak. Ez garantálja a pihentető alvást és a praktikus, rövid távolságokat az ajánlatok között. Az éjszakákat egy hangulatos standard kétágyas szobában tölti, kilátással a hegyekre és/vagy Barga középkori városára. A felszereltség része a TV és a W-LAN, valamint sok szoba erkélye (a rendelkezésre állás függvényében). A komplexumban található egy étterem, a Locanda Alla Posta.

Toszkána varázsa – álomnyaralás Olaszországban

Barga középkori városa gyönyörű természeti környezetben található, Észak-Olaszország hegyei között. Firenze és Genova között található, és mindössze egy órás autóútra található Pisa híres városától. Az enyhe éghajlat ideális egy pihentető rövid szünethez, és hozzájárul a tipikus olasz életszemlélethez. Középkori varázsa miatt az Associazione Nazionale Comuni Italiani (ANCI) is felvette Olaszország legszebb falvainak listájára. A falu fölé magasodó középkori erődítmény és a Bargai San Cristoforo-székesegyház is megér egy látogatást. Ez a romantika ékköve, és egy gyönyörű márvány szószéknek ad otthont.

 


Útvonal

Ciocco Estate and Park, Loc. Il Ciocco55051 Barga, Italien

Aktív pihenés Toszkánában
Il Ciocco Hotel
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Útra Készen ár: 73 990 Ft