Infócenter
Mátrai feltöltődés
Boróka Minihotel
3 nap/2 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Listaár: 37.000 Ft
Ár: 32.900 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.1
-11%

Az ajánlat tartalma

 • 3 nap, 2 éjszaka 2 fő részére Parádfürdőn a Boróka Minihotelben
 • Ellátás: bővített kontinentális reggeli
 • Elhelyezés: Franciaágyas standard szobákban
 • PLUSZ+: ajándék üveg mátrai bor 
 •  PLUSZ+: udvari parkoló
 • PLUSZ+Wifi az egész épületben
 • TIPP!: Fedezd fel Parádfürdő csodás környékét!
 • TIPP!: Csak egy ugrásra találod a környék nevezetességeit: Recsk, Sirok, Sástó
 • TIPP!: Kirándolj az ország legmagasabb pontjára, Kékestetőre!

Feltételek

 • Felhasználható:2024.02.15-től 2024.05.17-ig, kivétel ünnepi időszakok és iskolaszünet.
 • Hétvégi felár 5.900Ft /utalvány. (péntek és/vagy szombati felhasználás esetén)
 • Amerikai konyhás apartman felár 5000Ft /éj
 • Gyermek árak: 
 • 14 éves korig 6.000Ft/éj
 • 3,99 éves korig díjmentes
 • Időpontot közvetlenül a szállodával tudsz egyeztetni: +36 30 649 2700I
 • Időpontot foglalni legkésőbb  a lejárati idő előtt 30 nappal lehet. Később már nem garantált hogy felhasználható lesz az utalvány a magas foglaltság miatt.
 • A Black Friday ajánlatot nem lehet ajándékutalvánnyal kifizetni
 • IFA a helyszínen fizetendő 500 FT/fő/éj 18 éves kor fölött.

Bemutatkozás

Boróka Minihotel

Hotel:
A Boróka Minihotel Parádfürdőn, szeretettel várja kikapcsolódásra vágyó vendégeit, a Mátra északi oldalán a "nyugalom völgyében". A táj szépsége, sajátságos klímája, túrázási lehetőségek tárháza fogadja a környékre látogatókat.

Hotelünk természetes adottságai mellett - a drinkbár, kávézó, ingyenes internet hozzáférés (WiFi), csocsó és PS4 játékok, tágas terasz, saját kert, gyermekjátszótér, kerékpárkölcsönzés - lehetővé teszik, hogy akár egyedül, vagy - családdal, társasággal, munkatársaival is egyaránt kellemesen tölthesse el a pihenésre szánt időt.

A vendégszerető alkalmazottak mindenkor készséggel állnak rendelkezésükre abban, hogy családbarát hotelünk kielégíthesse akár egyéni igényeiket is. (etetőszék, babakád, pelenkázó)

Értékeinek biztonságát zárt udvari parkoló és központi széf szavatolja.


Parád-Parádfürdő:
250 éve részese a magyar gyógyfürdőkultúrának. A település változatos, európai értelemben vett tiszta klímájú környezetben helyezkedik el, így a Gyógyfürdő Kórház - közelében a Boróka Minihotel szállásaival - mindenképpen ideális a regenerálódásra. A környék nem szűkölködik értékes látnivalókban: a Palóc ház, a kosárfonó- és üvegcsiszoló műhely- és kiállítás, a Kocsimúzeum, a Czifra-istálló, a Római katolikus templom, az Ásványvíz Gyűjtemény, értékes programot ígér. A Parádfürdőn található őspark Észak-Magyarország legszebb, legnagyobb sétáló- és gyógyparkja. Az Ilona völgyben alázuhanó vízesés, hazánk három vízesése közül a legmagasabb. Parádfürdő, a túrák és a természet szerelmeseinek kedvelt kirándulóhelye. A szomszédos Recsken megtekinthető a: Jámbor Vilmos Arborétum, a Kálvária, a Recski Tájház, a munkatáborból napjainkra Nemzeti Emlékparkká alakult történelmi emlékhely, a Csevice kút, - vagy az állatokat kedvelők számára, a hazánkban még igen kis számban megtalálható Struccfarm is.

A Tarna völgyének egyik szép látványossága a zöld mezőből sárgásfehéren feltornyosuló siroki Várhegy, tetején az egykor szebb időket látott, denevérek lakta várrommal. A meredek hegyoldalt bokorerdő, akácos, nyílt és zárt sziklagyep borítja. Utóbbi helyenként védett növényeket is rejt (pl. fekete kökörcsin, agárkosbor). A vártól néhány percnyi járásra érdekes, 6-8 m magas sziklaalakzatok sorakoznak (Barát és Apáca sziklák, Törökasztal stb.).

A Sástó, Magyarország legmagasabban fekvő tava a Mátra hegységben. Az esővíz által táplált lápos mocsaras tavakat 1960 körül kezdték üdülőhellyé alakítani. Az idők alatt feltöltődő medreket kitisztították és egybe nyitották. A mai tó átlagos mélysége 1 méter. Kiváló csónakázó- és horgászhely. Sástón található az egyik legszebb panorámát nyújtó mátrai kilátó is, amit egy kiszuperált fúrótoronyból alakítottak ki. 2006 októberében nyitotta meg kapuit a Kalandpark mely télen-nyáron várja látogatóit bobpályával, quadpályákkal, mászófallal, játszótérrel.

Parádfürdőtől gépkocsival kb. 10 percre találhatóak a Kékesi és Mátraszentistváni sípályák. Kékestető Magyarország legmagasabb pontja: a csúcs 1014 méter. Az innen induló sípálya 1,8 km hosszú. A pálya felső szakaszán egy nemrég felújított 700 méter hosszú tányéros felvonó, valamint két tanulólift üzemel. A lesiklópálya mindvégig enyhe lejtésű, így kezdő síelők, családok számára is kiválóan alkalmas. Készen van a teljes pályán a világítás és hangosítás, amely megnöveli a síelhető órák számát. A motorosszán túrákkal pedig egy új lehetőség költözött a Mátrába.


Programok

Mátrai feltöltődés

Pihend ki magad csodás környezetben


Útvonal

Parád, Peres u. 18, 3240