Infocenter
4 napos pihenés Prágában
Pytloun Kampa Garden Hotel Prague, Prag
4 nap/3 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Hátralévő idő:
Listaár: 236 000 Ft
Útra Készen ár:
114 998 Ft
Jártál már a Hotelban? Értékeld Te is!
4.0
-51%

Az ajánlat tartalma

  • 4 nap / 3 éjszakás aktív pihenés 2 felnőtt részére
  • Ellátás: Reggelis ellátás: Svédasztalos reggeli
  • Elhelyezés: Komfortos kétágyas szobában 
  • PLUSZ+: Ingyenes wifi
  • PLUSZ+: Finom üdvözlő ital
  • TIPP: Ingyenes wifi hozzáférés

Feltételek

  • Felhasználható: A vásárlástól számított 1 éven belül a szabad helyek függvényében
  • Kizárt időszakok: Szilveszter
  • Hétvégi foglalás esetén: 25 euro felár fizetendő.
  • A foglalás a rendelkezésre állás függvényében és az utalvány számának megadásával lehetséges a voucher.animod.cz oldalon.
  • A vásárlást követő 1-3 munkanapon belül rendszerünk egy automatikus emailen keresztül egy GA kezdetű voucher kódot küld
  • Kérjük, mihamarabb vegye fel a szállással a kapcsolatot, mert a voucher szabad helyek függvényében használható fel. A kinyomtatott vouchert szükséges átadni a Hotelnek. 
  • Néhány utalvány összevonása lehetséges, a Hotellel történt előzetes egyeztetést követően! A foglalásokat a voucherekkel külön meg kell tenni

Bemutatkozás

Animod

Üdvözöljük a Pytloun Kampa Garden Hotel Prague-ban

A Pytloun Kampa Garden Hotel idilli helyen, a festői Kampa szigeten, Prága történelmi központjában található, és kiváló első osztályú szolgáltatásaival nyűgöz le. A szállodától gyalogosan könnyen elérhetők olyan fontos látnivalók, mint a prágai vár, a Károly-híd vagy a John Lennon-fal. A hangulatos szoba széffel, műholdas TV-vel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, kényelmes ággyal és saját fürdőszobával rendelkezik. A Pytloun Kampa Garden Hotel Prague éttermében minden reggel ízletes reggelit, valamint 14:00 és 20:00 óra között ízletes tapast szolgálnak fel.

Tapasztalja meg Prágát Kampa festői szigetén

Kampa a világ egyik legszebb városi szigete, és ideális helyen található. A Moldva szigetét a Prágai szárazföldtől a Teufelsbach választja el, és „Prága Velence” néven is ismert. Itt található a modern Kampa Művészeti Múzeum, számos stílusos étterem és romantikus kert. De a többi látnivaló gyalog is könnyen elérhető: a John Lennon-fal mindössze 150 méterre található a szállodától, a híres Károly-híd 250 méterre, a prágai vár pedig körülbelül 15 percre található.


Programok

4 napos pihenés Prágában

Várjon egy rövid prágai szünetet, és élvezze a Pytloun Kampa Garden Hotel Prague kiváló elhelyezkedését. A hangulatos szobák, a finom reggeli és a barátságos személyzet gondoskodik arról, hogy otthon érezze magát az Aranyvárosban való tartózkodása alatt.

Három dolgot szeretünk a Pytloun Kampa Garden Hotel Prague-ban:

★ Kiváló helyen, Kampa Moldva szigetén

Tapasztalja meg Prágát Kampa romantikus szigetének kiváló helyen. A Moldva-szigetet a prágai szárazföldtől az úgynevezett Devil's Brook választja el, és idilli kertekkel, színvonalas éttermekkel és történelmi épületekkel varázsol el. Szállodája elhelyezkedése ideális – mindössze néhány méterrel választja el Önt az olyan látványosságoktól, mint a Károly-híd és a John Lennon-fal, valamint a prágai vár is gyorsan elérhető gyalog.

★ Reggeli és tapas a hallban

Az árban foglalt reggelit bőséges svédasztalos formában szolgálják fel a Pytloun Kampa Garden Hotel Prague szállodában. Hideg és meleg ételek, joghurt, zöldség-gyümölcs, sütemények és - ha szereti a pezsgőt - egy pohár Prosecco csak néhány finomság a nap jó indításához. Kicsi, de kellemes extraként, minden nap 14:00 és 20:00 között finom tapasokat kínálnak.

★ Szobakényelem a maga osztályában

Egy hosszú séta után Prága romantikus utcáin, végre leveheti a cipőjét és pihenhet a kiváló minőségű superior szobában. Az ablakból egy csendes utcára nyílik kilátás, a saját fürdőszobában pedig minőségi kozmetikumok vannak felszerelve, melyekkel rövid időre felfrissülhet. A minibár habzó itallal csábít, amelyet kis felár ellenében fogyaszthat el.


Útvonal

U Sovovych mlynu 9118 00 Prag

4 napos pihenés Prágában
Pytloun Kampa Garden Hotel Prague, Prag
4 nap/3 éj
Reggelivel
2 felnőtt
Útra Készen ár: 114 998 Ft